Conducerea SCM Craiova a explicat într-un raport cerut de consilierul local Ionel Pană cum au cheltuit echipele sumele în ultimii doi ani competiționali, iar la capitolul „probleme întâmpinate“ au prezentat unele explicații cel puțin hilare.
De exemplu, la formația masculină de baschet, managerul secției, Marius Toma, a invocat ghinionul care a fost prezent pe tot parcursul sezonului. „În sezonul 2013-2014, datorită bugetului majorat, pretențiile și așteptările au crescut față de această echipă, dar, din nefericire, cu trei săptămâni înaintea începerii sezonului regulat, accidentările lui Ionuț Drăgușin, Mirko Kovac și Reinar Hallik au dat peste cap toate planurile și strategiile pentru sezonul 2013-2014. S-au efectuat unele modificări de lot, unele dând satisfacție, altele nu. Acest ghinion din începutul sezonului și-a pus amprenta pe tot parcursul echipei“, se arată în raportul trimis către Consiliul Local Craiova.
Și la volei feminin, problemele au fost destul de ciudate și dacă ele se vor dovedi reale, atunci ne putem întreba cum poate exista această echipă în prima ligă națională. „Probleme legate de lumina foarte proastă din sală în timpul antrenamentelor (sala Ion Constantinescu), mingi insuficiente, coșuri de mingi inexistente“, au semnalat cei care se ocupă de voleiul feminin craiovean, care au adăugat la probleme și deplasarea echipei în ziua meciului, în orașe precum București și Târgoviște. Echipa masculină de volei are nevoie pentru viitor de „îmbunătățirea mesei din punct de vedere caloric, mărirea sumei alocate pentru chirii, cumpărarea programului de statistică Data Volleyball și angajarea unei persoane specializate în utilizarea lui, mai ales că în cupele europene este obligatorie prezența unui statistician“.
La handbal feminin, explicațiile din raport sunt legate de problemele organizatorice și prestația unor jucătoare. „Snopova nu a putut fi utilizată o perioadă deoarece nu au fost realizate formalitățile de ședere în țară, iar sportive ca Alexandra Hașegan, accidentată, sau Mădălina Chelan, sub nivelul competiției, nu au fost utilizate“. În ceea ce privește obiectivul, apare ca fiind realizat, clasarea pe locul 8, deși oficialii declaraseră pe tot parcursul sezonului că obiectivul este clasarea în locurile 1-7.
În ceea ce privește bugetul, dintre cele cinci echipe de la clubul primăriei, cea mai „cuminte“ a fost cea masculină de volei, care a consumat 56 la sută din banii alocați la început de an. La polul opus se află handbalistele, cu mai mult de 76 la sută cheltuiți din banii aferenți până la finalul anului 2014.
Motivele rezultatelor slabe de la SCM
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei