8.7 C
Craiova
marți, 1 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigore Albici: Le mulțumim suporterilor care au venit după noi la meciul de la Brașov

Grigore Albici: Le mulțumim suporterilor care au venit după noi la meciul de la Brașov

Suporterii craioveni au purtat noroc echipei la Brașov
Suporterii craioveni au purtat noroc echipei la Brașov

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a obţinut luni seara o victorie importantă în Liga Naţională. Oltencele s-au impus în meciul din deplasare cu Corona Braşov, cu scorul de 28-21 (15-11), în etapa a zecea. Echipa din Bănie a fost susţinuţă la Braşov de un micuţ grup de suporteri, iar antrenorul secund al oltenilor, Grigore Albici, le-a mulțumit acestora.  „Le mulțumim fanilor care au făcut un efort să ne susțină, au venit la Bralov pe un drum greu, cu zăpadă, frig. Sper ca și la meciul următor să ne fie alături și când plecăm de la sală să ne despărțim tot cu o victorie”, a spus ieri antrenorul secund al Craiovei, Grigore Albici.

Acesta a adăugat că echipa plecase spre Brașov cu gândul de a câștiga cele trei puncte. „Am plecat cu gândul că vom lua cele trei puncte. Fetele s-au mobilizat exemplar, au avut disciplină tactică, atitudine. După o singură perioadă în care ne-au egalat la 11-11 numai noi am condus”, a completat Albici, care a lăudat și prestația portarului Iulia Dumanska: „Dumanska joacă din ce în ce mai bine, nu numai ea, și ceilalți doi portari, dar ajutate de apărare. Sper că Iulia va face parte din lotul României pentru Campionatul European din decembrie, la fel și Cristina Zamfir, care la Brașov a dovedit încă o dată că merită să fie în lotul național și că în momentele grele poate ajuta România”.

După acest succes, SCM a urcat din nou pe locul trei, cu 16 puncte, iar mâine oltencele vor juca pe teren propriu cu U Cluj, mâine, de la ora 16.00, în ultima etapă din acest an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS