19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportBox / Aur pentru SCM Craiova la Cupa României de tineret! Luis Camen a impresionat

Box / Aur pentru SCM Craiova la Cupa României de tineret! Luis Camen a impresionat

Luis Camen a reuşit o performanţă extraordinară la Cupa României de tineret! La competiţia desfăşurată la Tg. Jiu, în perioada 17-21 mai, pugilistul legitimat la clubul SCM Craiova (elev la LPS Petrache Trişcu) şi îndrumat de către Ion Joiţa a câştigat medalia de aur la categoria 60 kg.

Menţionăm că Luis este şi componentul lotului naţional de doi ani. Acesta a participat la două Europene, iar acum, la ultimul, a luat locul al cincilea. Pugilistul de la SCM este în continuare în lot pentru Mondialele de tineret, din luna noiembrie. Până atunci, acesta va concura la Campionatul Naţional, din data de 2 august, iar apoi va pleca la lotul naţional până la Mondiale.

Joiţa: „Mă aşteptam să câştige aurul“

Ion Joiţa, antrenorul medaliatului de la SCM, a declarat pentru GdS că se aştepta ca Luis să câştige aurul, având în vedere munca depusă şi dorinţa sa de performanţă.

„Sincer să fiu, mă aşteptam să câştige aurul, pentru că era şi timpul. El şi anul trecut şi acum doi ani putea triumfa, însă arbitrii au făcut interesele altora. Dar, de data asta, a ieşit aşa cum ne doream. Copilul a şi muncit, a tras tare de el, pentru că îşi doreşte să performeze. Noi avem încredere în el şi sperăm în continuare să se ridice la nivelul aşteptărilor. El este elev la LPS Trişcu şi acum trebuie să se axeze şi pe şcoală. Apoi, după ce i se vor încheia şi mediile, putem începe pregătirea pentru Campionatul Naţional.

Am mai participat cu încă doi sportivi. Nae Gheorghe a căzut în primul meci la cat. 63,5 cu cel care este campion, un pugilist de la Iaşi. A pierdut prin abandon, după ce a primit o lovitură mai tare, iar arbitrul l-a trimis la colţ. De asemenea, l-am mai avut şi pe Ionuţ Cristinoiu, care a pierdut tot în primul tur“, a spus Ion Joiţa.

Citeşte şi: Vâlcea nu a mai avut putere şi pentru finală! CSM București a câştigat Cupa României

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS