21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportBox / CSM Craiova se întoarce cu două medalii de la Cupa României de tineret

Box / CSM Craiova se întoarce cu două medalii de la Cupa României de tineret

În perioada 17-21 mai, la Tg. Jiu (comuna Băleşti), a avut loc Cupa României de tineret. CSM Craiova a particiipat cu cinci sportivi, iar doi dintre ei au luat medalii. La cat. 48 kg, Alexandru Constantinescu a luat medalie de bronz şi, la aceeaşi categorie, Gabriel Constantinescu a luat medalia de aur.

„Au fost medalii muncite, de care suntem mândri. Gabriel mi-a făcut o surpriză frumoasă, nu mă aşteptam să ia aurul. El boxează de doi ani şi jumătate, iar acum s-a declanşat. Cei de la care aveam aşteptări mai mari au pierdut mai repede, dar au avut şi ghinion la tragerea la sorţi. Aşa este în sport, mergem mai departe.

Competiţia a fost bine organizată, nu au fost probleme de arbitraj. La competiţie au fost prezenţi preşedintele şi secretarul Federaţiei de Box. Aceştia doresc să îmbunătăţească boxul românesc şi se doreşte ca la nivel de Oltenia să se discute doar cu două persoane, una din antrenorat şi una din arbitraj. Ne-a promis că o să vină şi la Craiova, pentru că i-am spus că nu avem o sală adecvată boxului. Gorjul ne-a depăşit acum şi îmi pare rău de asta. Ei au şi organnizat competiţii în ultimii ani, noi nimic, iar acest lucru este deranjant

Urmează la Brăila, în perioada 31 mai – 5 iunie, Cupa României de juniori. Se va face apoi o selecţie pentru un turneu internaţional ce va avea loc la Gheorgheni. Acolo sper să fiu şi eu cu doi-trei sportivi“, a declarat Constantin Cucu, pentru GdS.

Citeşte şi: Box / Aur pentru SCM Craiova la Cupa României de tineret! Luis Camen a impresionat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS