19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Prima mare victorie a sezonului! SCMU Craiova a dat lovitura la Bistrița

Handbal / Prima mare victorie a sezonului! SCMU Craiova a dat lovitura la Bistrița

SCMU Craiova confirmă faptul că anul acesta pretențiile au crescut, iar ultimul rezultat înregistrat al fetelor lui Bogdan Burcea poate doar să mulțumească suflarea handbalistă din Bănie. Sâmbătă după masă, SCMU s-a impus pe terenul unei formații europene din România, și anume Bistrița, cu scorul de 30-28 (16-13) și astfel a bifat cel de-al doilea succes din primele trei runde ale Ligii Florilor.

Meciul a fost la discreția craiovencelor, chiar dacă scorul de pe tabelă nu prea spune acest lucru. Oltencele s-au aflat aproape în permanență cu un pas în fața gazdelor și au gestionat perfect fiecare moment al partidei. În primele 30 de minute, echilibrul s-a menținut doar până la 4-4. Din acel moment, SCMU s-a distanțat și a luat un avans de trei goluri, pe care l-a menținut și la pauza mare (16-13).

Cu portărița Darly de Paula într-o formă de vis, craiovencele au continuat să ia avans pe tabelă și în startul părții secunde. Totuși, gazdele au mai echilibrat pe parcurs, dar nu au izbutit să întoarcă soarta partidei. La final, gruparea din Bănie s-a impus și a sărbătorit una dintre cele mai mari victorii ale sezonului.

Bistriţa: Dumanska, De Arruda – Laslo 11 (9 din 7 m), Bazaliu 6, Seraficeanu 4, Niombla 3, De Araujo 2, Dincă 1, Posevac 1, Dahl, Bulatovic. Antrenor: Horațiu Pașca.

SCMU Craiova: Curmenț, De Paula – Krpez 10 (7 din 7 m), Mugosa 6, Pașcan 4, Ruth 3, Milosavlevic 2, Milic 2, Bojicic 1, Jipa 1, Țicu 1, Burcea-Zamfir, Ghețu, Colac. Antrenor:Bogdan Burcea.

Pentru SCMU Craiova va urma un derbi în adevăratul sens al cuvântului. Săptămâna viitoare, în Bănie, se va disputa super-duelul SCMU Craiova – SCM Vâlcea. Ziua și ora de start va fi anunțată ulterior.

Citește și: Volei / Victorie de răsunet! România învinge dramatic Croația și e în sferturi la Euro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS