19.5 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportOrientare / CS Universitatea Craiova a luat patru medalii la CN pe Echipe

Orientare / CS Universitatea Craiova a luat patru medalii la CN pe Echipe

În perioada 10-12 mai, Comuna Polovragi a fost gazda Campionatului Național de Orientare pe Echipe, Etapa a III-a a Campionatului Național de Sprint Urban și a primei ediții a Cupei Polovragi. 346 de sportivi au participat la aceste evenimente sportive importante. Sportivii de la CS Universitatea Craiova au reuşit o performanță remarcabilă. Ei au adus acasă trei medalii de aur și una de argint. Ei şi-au confirmat, astfel, valoarea și determinarea în competițiile naționale.

Campionatul Naţional pe Echipe a inclus două etape: proba de medie distanță desfășurată vineri, respectiv proba de lungă distanță, desfășurată duminică. Clasamentul final a fost stabilit prin cumularea timpilor celor mai buni doi sportivi de la fiecare club participant.

Sâmbătă a avut loc etapa a treia a Campionatului Național de Sprint Urban, concomitent cu prima ediție a Cupei Polovragi.

Rezultate pe categorii:

Juniorii I, tineret și seniori: Etapa de medie distanță a avut o lungime de 5,8 km aerian, cu 300 metri diferență de nivel și 19 posturi de control. Etapa de lungă distanță la seniori a avut o lungime de 10 km aerian, cu 500 metri diferență de nivel și 23 de posturi de control.

F18 și F21: Etapa de medie distanță a avut o lungime de 4,6 km aerian, cu 220 metri diferență de nivel și 17 posturi de control. Etapa de lungă distanță a avut o lungime de 6,4 km aerian, cu 270 metri diferență de nivel și 18 posturi de control.

Rezultate pentru CS Universitatea Craiova:

  • Locul I la F18: Alexia Tudorache și Victoria Nosenco
  • Locul I la M20: Lucas Tamaș și Mihai Mirea
  • Aur la senioare: Andra Anghel și Victoria Nosenco
  • Argint la senioare și seniori: Alexia Tudorache, Veronica Minoiu, Alexandru Blejdea și Mihai Țînțar

Cupa Polovragi (etapa a III-a, CN Sprint Urban)

  • Locul I senioare: Andra Anghel
  • Locul II seniori: George Minoiu
  • Locul I F18: Alexia Tudorache
  • Locul II F18: Victoria Nosenco

Citeşte şi: Anca Todoni, învingătoare la mare luptă în primul tur de la Madrid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS