21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Încep întăririle cu un golgheter! Aslı İskit a semnat cu SCMU Craiova

Handbal (f) / Încep întăririle cu un golgheter! Aslı İskit a semnat cu SCMU Craiova

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova este pusă pe fapte mari în sezonul viitor. După ce a încheiat pe locul al 6-lea sezonul acesta, formația olteană își propune și mai mult de la viitor, iar primul pas a fost făcut în cursul zilei de duminică. Pe pagina oficială de facebook SCMU Craiova a fost anunțat primul transfer pentru campionatul ce urmează, și anume al doilea golgheter al ediției precedente din Liga Florilor, Aslı İskit!

Interul stânga vine în Bănie de la Măgura Cisnădie și va pune „osul la bătaie“ pentru a performa în tricoul alb-albastru.

„Aslı İskit este noua jucătoare a echipei de handbal feminin SCM Universitatea Craiova! Căpitanul Echipei Naționale a Turciei vine în Bănie de la Măgura Cisnădie și din postura de a doua cea mai bună marcatoare a sezonului recent încheiat din Liga Florilor. În vârstă de 30 de ani, interul stânga a evoluat la echipe ca Izmir BB, Ardeșen, Muratpașa, Kastamonu (Turcia), Kristianstad (Suedia) sau Thuringen (Germania). Suntem convinși că Iskit va aduce un aport important în jocul formației noastre și abia așteptăm să o vedem în tricoul alb-albastru cu numărul 9“, se arată în comunicatul SCMU Craiova.

Citete și: Handbal (f) / Tg Jiu merge la barajul de menţinere! Rezulatate ciudate la Braşov şi Rapid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS