17.6 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisIrina Begu: „Sper ca tenisul românesc să câştige din nou o medalie olimpică“

Irina Begu: „Sper ca tenisul românesc să câştige din nou o medalie olimpică“

Irina Begu, numărul 127 WTA, a declarat, marţi, că tenisul românesc are potenţial. Aceasta speră să reuşească să câştige din nou o medalie olimpică la Paris în această vară, după argintul cucerit la dublu de Horia Tecău şi Florin Mergea la Rio 2016.

„Horia şi Florin au câştigat o medalie la tenis la Rio în 2016… a fost un rezultat extraordinar. Am fost acolo la finala lor, a fost un meci pe care eu nu o să-l uit niciodată. Tenisul românesc are potenţial şi sper să câştige din nou o medalie olimpică“, a spus Irina, citată de Agerpres.

„Sentimentul este unul deosebit“

Calificată la Paris, Irina Begu se bucură că are ocazia să joace la a treia sa ediţie a Jocurilor Olimpice.

„Pentru mine va fi a treia participare la Jocurile Olimpice şi mă bucur foarte mult că am reuşit să mă calific. A fost dorinţa mea şi de abia aştept să particip din nou. Momentan nu ştiu dacă voi fi şi la dublu… nu ştim exact cine s-a calificat. Dar când va ieşi lista, voi şti şi eu mai multe. Eu mi-aş dori să fiu la Paris la deschidere, pentru că sentimentul de a fi acolo la acel eveniment şi de a defila este unul deosebit.

Cu siguranţă este un avantaj că se va juca pe zgură. Este suprafaţa mea preferată şi întotdeauna am avut rezultate bune la Roland Garros de-a lungul anilor. Sper eu ca şi de data aceasta zgura să fie un avantaj pentru mine”, a explicat Begu.

Citeşte şi: Irina Bara şi Anca Todoni au debutat perfect la Gaiba, în Italia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS