25.3 C
Craiova
vineri, 28 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportF1 / Doi se bat, al treilea câștigă! Carlos Sainz a ales cu cine va semna noul contract

F1 / Doi se bat, al treilea câștigă! Carlos Sainz a ales cu cine va semna noul contract

Carlos Sainz se va despărți de Ferrari la finalul acestui sezon și, după câteva luni de incertitudine, se pare că și-a găsit echipă pentru sezonul viitor de Formula 1. Ibericul ar urma să semneze cu Williams, anunțul oficial urmând a fi făcut în weekend, în cadrul MP al Spaniei de la Barcelona.

Sainz va fi nevoit să plece de la Ferrari, dar destinația sa a fost, pentru câteva săptămâni, necunoscută. Inițial, în presă s-a vorbit despre interesul celor de la Red Bull și Mercedes pentru el. Echipa care ar fi câștigat este, însă, Williams! Conform Motorsport Week, Carlos Sainz s-ar fi înțeles cu echipa la care se află acum Alex Albon și Logan Sargeant. Oficialii lui Williams sunt pregătiți să facă anunțul oficial al acordului cu Sainz în acest weekend, în cadrul Marelui Premiu al Spaniei.

Sainz: „Vreau să am toate opțiunile pe masă“

În urmă cu o lună, Carlos Sainz anunța că nu se grăbește să ia o decizie cu privire la viitorul său, intenționând să analizeze toate ofertele.

„Cred că toată lumea depinde de toată lumea, Formula 1 este ca un cerc. Nu m-am decis încă, nu știu unde voi pilota sezonul viitor. Și nici nu mi-am setat vreun termen limită. Dar vreau să spun că este o decizie atât de importantă în cariera mea, încât vreau să am toate opțiunile pe masă și să mă gândesc la ele liniștit, pentru că sunt aproape să împlinesc 30 de ani, astfel că următorul proiect vreau să meargă. Așa că îmi voi oferi timpul de care am nevoie.

(N.r. Echipele își pot face termene limite și poate rata unele proiecte.) De-asta știu mai multe decât voi! Voi aveți zvonurile și toate cele, dar nu vă îngrijorați, nu voi lăsa să-mi scape nimic, voi lua decizia corectă. Pot să vă spun că odată ce mă voi decide, totul se va întâmpla rapid. Este vorba doar să pun totul în ordine, tot ce am nevoie în noul meu contract„, a declarat Carlos Sainz, la finalul lunii mai, pentru Formula 1.com.

Citește și: EURO 2024 | Andrei Burcă: „România mizează pe inimă, pe determinare, pe agresivitate“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS