19.5 C
Craiova
miercuri, 3 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Mișcări de trupe la SCMU Craiova. Doi români, cooptați în lotul lui Dan Pascu

Volei (m) / Mișcări de trupe la SCMU Craiova. Doi români, cooptați în lotul lui Dan Pascu

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a început să-și contureze lotul pentru noul sezon competițional al Diviziei A1. Gruparea din Bănie nu a încheiat tocmai bine ultimul campionat, iar anul acesta se va încerca reintrarea în Top 4, așa cum ne-a și obișnuit de-a lungul anilor.

Misiunea va fi una și mai complicată, dat fiind faptul că doi dintre cei mai buni și longevivi jucători ai clubului au părăsit echipa. Este vorba despre Robert Călin, care a luat drumul campionatului din Cehia începând din acest sezon și Sergio Diaconescu, care a acceptat oferta de la Dinamo.

Primele achiziții: Pașca și Cuciureanu!

Dan Pascu, antrenorul trupei din Craiova, a început cooptarea de noi talente, iar primele trasferuri au fost anunțate în cursul acestei săptămâni. Este vorba despre românii Dan Silvășan Pașca și Vlad Cuciureanu.

Dan Silvășan Pasca va juca pe poziția de centru și se alătură formației conduse de Dănuț Pascu. Noul nostru voleibalist are 23 de ani și o înălțime de 1,93 m. Silvășan Pasca vine în Bănie de la Știința Explorări Baia Mare.

De partea cealaltă, Vlad Cuciureanu este campion în anul 2016 cu SCM Universitatea Craiova în Divizia A1. Noul „centru” al echipei este de mare experiență. El are în palmares și alte medalii de campion obținute cu Zalău și Arcada Galați. În ultima stagiune, Vlad a jucat pentru Știința Bacău.

Citește și: David Popovici e în finală și la 200 m! Emoții mari în această seară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS