19.5 C
Craiova
miercuri, 3 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Eșec pentru România U20 în duelul cu Olanda! Intrăm fără punct în grupele principale

Handbal (f) / Eșec pentru România U20 în duelul cu Olanda! Intrăm fără punct în grupele principale

România a fost învinsă de naționala Olandei în ultima etapă a fazei preliminare de la Campionatul Mondial U20 de handbal feminin. Tricolorele antrenate de Simona Maior Pașca au pierdut la trei goluri diferență, însă merg mai departe în grupele principale, unde intră cu 0 puncte.

Cele două naționale știau încă de dinaintea meciului că vor merge braț la braț în grupele principale, însă nu s-au menajat, ținând cont că în joc erau două puncte pe care ar fi urmat să le aibă în cont în main round. 

Startul meciului a fost bun pentru fetele noastre, dar olandezele au revenit pe finalul primei reprize. La pauza mare, batavele conduceau cu 16-14. În partea a doua a meciului, Olanda a continuat să profite de ascendentul moral și s-a desprins pe tabelă. Batavate au avut chiar și șase goluri în față, însă până la sfârșitul meciului, tricolorele au mai redus din diferență. Nu a fost de ajuns pentru românce să obțină vreun punct, iar Olanda a câștigat cu 29-26.

Cele două naționale vor fi împerecheate cu primele două echipe din Grupa B, respectiv Egipt și Elveția.

Citește și: David Popovici, în extaz după medaliile de la CE: „Sunt chiar fericit, mulțumit de tot!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS