18.9 C
Craiova
miercuri, 3 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportF1 / George Russell: „Să sperăm că vor mai veni astfel de performanţe!“

F1 / George Russell: „Să sperăm că vor mai veni astfel de performanţe!“

George Russell a avut prima reacţie după ce a câştigat MP de Formula 1 al Austriei. Britanicul în vârstă de 26 de ani a reuşit o performanţă uriaşă şi a câştigat cea de-a doua cursă a carierei, duminică, la Spielberg. 

Russell a dezvăluit că urmărea pe ecranele de la marginea circuitului duelul încins dintre Norris şi Verstappen, aşteptând să se întâmple un incident.

A fost o luptă destul de zdravănă pe final de cursă, am văzut pe televizoarele de la marginea circuitului. Echipa noastră a făcut o treabă excepţională până să ajungem aici. (Te uitai pe ecranele uriaşe aşteptând să se întâmple ceea ce s-a întâmplat?) Nu îmi vine să cred cât de aproape au fost Lando şi Max. Da, ştiam că există această posibilitate. Întotdeauna te gândeşti că se poate întâmpla ceva în faţa ta. Echipa a muncit atât de mult, am avansat atât de mult de-a lungul acestui sezon. Să sperăm că vor mai veni astfel de performanţe.

Red Bull şi McLaren sunt încă destul de în faţă, dar dacă se întâmplă ceva putem să obţinem un rezultat bun (Suntem la o săptămână distanţă de Marele Premiu al Marii Britanii, crezi că poţi obţine un podium şi acolo?) Ultimele trei curse au fost incredibile pentru noi. Am fi putut poate câştiga cursa din Canada. Sunt foarte fericit să fiu din nou pe locul 1“, a declarat George Russell, potrivit Formula 1.

Citeşte şi: Surpriză mare la Spielberg! George Russell a câștigat Marele Premiu al Austriei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS