12.9 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / David Vida, primul jucător care i se alătură lui SCMU Craiova

Baschet / David Vida, primul jucător care i se alătură lui SCMU Craiova

Se fac mişcări şi la echipa de baschet a SCMU Craiova! Clubul din Bănie a anunțat, în cursul zilei de marţi, transferul lui David Vida. Jucătorul originar din Satu Mare merge în Bănie după trei sezoane petrecute în tricoul celor de la CSO Voluntari.

Vida măsoară 1.98 metri și este un jucător de poziția 3. În sezonul precedent, David Vida a jucat 30 de partide în campionat, fără prea multe minute. El a avut cca. 1.6 puncte și 1.1 puncte pe meci, notează Sportuldoljean.

„BUN VENIT, DAVID VIDA! Suntem încântaţi să începem lista de prezentare a noilor baschetbaliști care vor evolua în culorile alb-albastre ale SCM Universitatea Craiova! După ce a avut evoluții foarte bune în tricoul celor de Voluntari, formație cu care a reușit accederea în cupele europene, David Vida, în vârstă de 24 de ani, sosește în Bănie. Jucător de Echipa Națională a României, Vida are un titlu câștigat cu U BT Cluj-Napoca (2020-2021). Îi urăm bun venit și mult succes la Craiova!“, se arată în comunicatul alb-albastru.

Noul jucător al Craiovei este un produs al celor de la U BT Cluj-Napoca, formație alături de care și-a trecut în cont și titlul de campion național.

Citeşte şi: Box / Pugilistele de la SCMU Craiova au excelat la Cupa României

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS