19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportVerstappen, vehement după MP al Ungariei: „În acest moment, suntem sub McLaren!“

Verstappen, vehement după MP al Ungariei: „În acest moment, suntem sub McLaren!“

Marele Premiu de Formula 1 din Ungaria nu a fost lipsit de controversă. Mai întâi, au existat ordinele de echipă ale celor de la McLaren pentru Lando Norris, care i-a cedat cu greu poziția coechipierului Oscar Piastri. Australianul a obținut prima victorie a carierei, la cel de-al 34-lea start în Marele Circ, podiumul fiind completat de britanicii Lando Norris și Lewis Hamilton. 

Strategia team-ului austriac a fost deficitară, conform lui Verstappen, acesta exprimându-și de mai multe ori nemulțumirea în timpul cursei prin sistemul radio.

„Voi mi-ați dat strategia asta de c**at, încerc să salvez ce a mai rămas. Nu sunt mulțumit, e normal. Într-o zi în care știam că ne lipsește ritmul comparativ cu cei de la McLaren, trebuie să încercăm să facem toate lucrurile bine din punct de vedere al strategiei, însă nu a fost cazul astăzi. Să sufăr un undercut la prima oprire pe linia boxelor nu a fost ideal. A doua oară, am ieșit în trafic de pe linia boxelor, alături de cei din coada plutonului.

Asta într-o zi în care nu am fost cei mai rapizi. Anul trecut, monopostul a fost mai rapid decât cel al altor echipe. A fost o cursă dificilă pentru noi. Este frustrant, sunt realist totuși, astăzi nu îi puteam bate pe cei de la McLaren, însă un loc trei era realizabil. Mai avem mult de lucru, nu este ca și cum putem beneficia de upgrade-uri la Spa. Este o problemă. În acest moment, în ritm de cursă sau calificări, suntem sub McLaren“, a spus Verstappen, citat de Gsp.

Citeşte şi: F1 / Surpriza sezonului! Oscar Piastri, la prima victorie a carierei în MP al Ungariei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS