20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportJO 2024 / Lumea politică a reacţionat după aurul lui Popovici! Ce a transmis Iohannis

JO 2024 / Lumea politică a reacţionat după aurul lui Popovici! Ce a transmis Iohannis

Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Mircea Geoană au reacționat pe rețelele de socializare, după ce David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice.

Klaus Iohannis, președintele României – „David Popovici aduce prima medalie olimpică pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris! Felicitări, David, pentru această performanță extraordinară! Hai, #TeamRomania!”.

Marcel Ciolacu, prim-ministrul României – „Senzațional! David Popovici – Aur Olimpic! De Ziua Imnului Național, cel mai frumos cadou pe care un român îl poate face nouă tuturor. Este meritul tău și al echipei tale pentru tot efortul depus. Bravo, David!“.

Nicolae Ciucă, președintele PNL – „Felicitări, David Popovici! Ai scris în această seară istorie pentru România cu aurul la proba de 200 metri liber. Ne-ai făcut, încă o dată, mândri de tine și mândri că suntem români. Ne înclinăm în fața performanței tale!”.

Mircea Geoană – secretar general adjunct al NATO – „Într-o cursă ce nu a fost recomandată cardiacilor, David Popovici a devenit campion olimpic și, de Ziua Imnului României, acesta a fost cântat pe cea mai mare scenă sportivă.Felicitări, David! Ai reușit prima medalie de aur a delegației noastre!Hai, Team România!”.

Citeşte şi: JO 2024 / Matthew Richards a rămas uimit: „Am crezut că am câștigat!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS