24.5 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportJO 2024 (canotaj) / Elisabeta Lipă a reacţionat imediat după marele câştig de la dublu vâsle

JO 2024 (canotaj) / Elisabeta Lipă a reacţionat imediat după marele câştig de la dublu vâsle

Canotorii români Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit joi medaliile de aur în proba de dublu vâsle masculin la Jocurile Olimpice de la Paris, după o cursă pe care au condus-o aproape integral. Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a transmis că Marian Enache şi Andrei Cornea au luptat senzaţional şi că este mândră de ei.

Sen-za-ţi-o-nal! AUR pentru România la canotaj! Bucurie enormă astăzi! Marian Enache şi Andrei Cornea au obţinut a patra medalie pentru România, fiind a treia de aur pentru ţara noastră. Cursa dublu vâsle masculin a fost palpitantă, iar băieţii nostri au luptat senzaţional câştigând AUR olimpic. Felicitări! Suntem mândri de voi!”, a scris Elisabeta Lipă pe Facebook.

De asemenea, Lipă, le-a felicitat şi pe Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, pentru argintul la dublu vâsle: „Fetele au luptat până la capăt, într-o cursă fabuloasă şi sunt tare de mândră de ele! Bravo, Ancuta, bravo, Simona! Aţi fost extraordinare!

COSR: „Au „murit“ pentru o medalie olimpică!“

Reacția din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român nu a întârziat să apară, iar oficialii au transmis un mesaj superb pe rețelele sociale.

Rezultat istoric pentru barca de dublu vâsle a băieților! Florin Enache și Andrei Cornea au câștigat AUR olimpic, cu 6:12.58! Minunile românilor pe apa de la Vaires sur Marne continuă, cursă de poveste a campionilor europeni care au ”murit” pentru o medalie olimpică. Enache și Cornea au respectat tactica antrenorilor Antonio Colamonici și Cosmin Boguș, responsabilul bărcii și au câștigat! Felicitări”, a fost mesajul forului național.

Citeşte şi: JO 2024 (canotaj) / Enache şi Cornea, în culmea fericirii: „Suntem zeii apelor!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS