17.6 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportŢiriac s-a răzgândit! Va premia şi medaliaţii cu argint şi bronz de la JO

Ţiriac s-a răzgândit! Va premia şi medaliaţii cu argint şi bronz de la JO

După ce fostul tenismen Ion Țiriac anunțase că va priemia cu o mașină Hyundai Iqoniq 5 fiecare sportiv care va obține o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, acesta s-a răzgândit. Va recompensa și sportivii care vor câștiga medalii de argint sau de bronz.

Anunțul a fost făcut de Alexandru Țiriac, fiul fostului sportiv, pe contul personal de Instagram. Acesta a anunțat că medaliații cu argint și bronz vor fi și ei premiați. Totuși, din mesajul lui Alexandru Țiriac nu reiese clar dacă și aceștia vor primi mașină sau nu.

„Am anunțat zilele trecute că oferim o mașină Iqoniq 5 serie limitată câștigătorilor de aur la Olimpiadă. Astăzi, fondatorul nostru, domnul Ion Țiriac, vine cu o corecție pe care o anunțăm pe această cale. «Nu doar locul 1 va primi de la Fundația Țiriac mașină. Avem mai multe, mult mai multe, premiem și argintul și bronzul». Medaliații cu argint și bronz vor avea altă surpriză alături de încă multe alte premii pentru eroii noștri. Mulțumesc că ne faceți fericiți”, se arată în medajul postat de fiul lui Ion Ţiriac.

Până în acest moment, România a obținut 3, medalii de aur, 3 de argint și una de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris și ocupă locul 12 în clasamentul medaliilor.

Citeşte şi: JO 2024 (canotaj) / Canotajul românesc domină Olimpiada! AUR la 8+1 feminin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS