22.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / Devante Brooks, al treilea american cooptat de SCMU Craiova

Baschet / Devante Brooks, al treilea american cooptat de SCMU Craiova

SCMU Craiova a bifat o nouă achiziție în rândul baschetbaliștilor străini. Clubul oltean a anunţat, în cursul serii de duminică, transferul extremei Devante Brooks. Acesta se alătură echipei lui Javier Carrasco după o experienţă în campionatul Finlandei, unde a adunat medii frumoase.

Brooks este absolvent al Universității Southern Arkansas, pentru care a bifat 138 de apariții de-a lungul a cinci sezoane, notează Baschet.ro.

„WELCOME, Devante Brooks! Devante este noul jucător al echipei de baschet SCM Universitatea Craiova. Născut pe 18 noiembrie 1997, măsurând 1.98m, Devante evoluează pe poziția de power forward. Ultima sa experiență a fost în Finlanda, acolo unde a jucat pentru Bisons Loimaa, bifând o medie de 16,4 puncte și 10,2 recuperări. Anterior, el mai evoluase și pentru BBC Nyion (Elveția). Îi urăm multă baftă în tricoul alb-albastru!“, se arată în comunicatul SCMU Craiova.

Până la acest moment, lotul lui SCMU Craiova îi mai include pe Rodney Howard, Eric Hunter Jr, Marcu Badiu, David Vida, Giordan Watson și Octavian Ilie.

Citeşte şi: Baschet (m) / SCMU Craiova s-a înţeles cu Eric Hunter Jr

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS