17.6 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportJO 2024 (lupte) / Ana Andreea a pierdut în sferturi, dar poate intra în recalificări

JO 2024 (lupte) / Ana Andreea a pierdut în sferturi, dar poate intra în recalificări

Luptătoarea română Andreea Beatrice Ana a fost învinsă prin tuş de Lucia Yamileth Yepez Guzman (Ecuador), miercuri, în sferturile de finală ale cat. 53 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Sportiva noastră a declarat imediat după meci că speră să aibă şansa de a intra în recalificările categoriei 53 kg şi ulterior să se bată pentru o medalie de bronz.

„A fost un meci greu, mă aşteptam să fie aşa, mă aşteptam la o evoluţie mai bună din partea mea. Au fost mici greşeli care au făcut diferenţa între noi. Acum aştept să văd dacă va merge în finală ca să pot să mă lupt în recalificări. Da, n-ar trebui să aibă probleme, dar este un sport imprevizibil, au fost foarte multe surprize aici la Jocurile Olimpice. Aştept. Ştiam că este o adversară puternică, dar aici este alt concurs. Am încercat să nu iau în calcul rezultatele pe care le are şi să fac tot ce pot. Asta am putut astăzi. Da, m-am mai întâlnit o dată cu ea şi m-a bătut.

Nu m-a destabilizat decizia arbitrului (avertisment pentru pasivitate, n. red.), dar din punctul meu de vedere nu a fost neapărat corect, dar asta a fost decizia, o respectăm. Nu despre pasivitate a fost vorba, acolo din acţiunea ei, când am ieşit afară au hotărât că am fugit într-un fel şi mi-a dat penalizare şi m-a pus în poziţie de parter. Nu am fugit, a fost din dinamica luptei, dar nu asta a făcut diferenţa neapărat“, a spus Andreea Ana, citată de Agerpres.

Alte două reprezentante ale luptelor româneşti vor evolua la Paris, Kriszta Tunde Incze (cat. 62 kg) şi Cătălina Axente (cat. 76 kg).

Citeşte şi: JO 2024 (lupte) / Ana Andreea a defilat în primul meci de la Paris! Continuă lupta la medalii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS