25.6 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportCătălin Chirilă: „Îmi doresc să am acest eșec în minte ori de câte ori dau de greu!“

Cătălin Chirilă: „Îmi doresc să am acest eșec în minte ori de câte ori dau de greu!“

Canoistul Cătălin Chirilă a avut un mesaj emoționant după participarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, unde s-a clasat doar pe locul nouă la canoe simplu 1000 metri.

Sportivul român le-a mulțumit celor care l-au sprijinit de-a lungul parcursului său. El a menționat, totodată, că eșecul de la Paris îl va face mai puternic pe viitor.

„Oameni dragi…cei care mă susțineți necondiționat…Vă mulțumesc din suflet pentru energia oferită!Prin sprijinul pe care mi-l oferiți, sunteți învingători, iar eu sunt unul de-al vostru. Nu am câștigat, dar am învățat. Imediat după linia de finish, am conștientizat pentru ce m-am pregătit și a apărut un singur gând: toți sportivii pot gestiona emoțiile pozitive… însă câți dintre ei au puterea să stea drepți în fața unui eșec pentru a-l înfrunta?

Înainte de sportivul Cătălin, sunt Omul Cătălin… iar acest moment întunecat este doar o etapă a vieții care mă întărește. Am tras concluziile, am conștientizat și am învățat. Dacă vreau să uit acest moment? Nu! Îmi doresc să îl am în minte ori de câte ori dau de greu în viitor. Mă aplec în fața tuturor și vă transmit numai gânduri pozitive!”, a spus Chirilă, pe contul oficial de Instagram.

Citește și: Au revoir, Paris! România, din nou în elita sportului internațional

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS