21.4 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă / Bronz pentru România! Camelia Ciripan, medaliată la Paralimpice

Tenis de masă / Bronz pentru România! Camelia Ciripan, medaliată la Paralimpice

Camelia Ciripan a cucerit medalia de bronz la Jocurile Paralimpice din Paris 2024. Sportiva noastră a fost învinsă în semifinalele probei de para tenis de masă de Marina Litovcenko, iar România încheie această ediția a competiției cu două medalii.

Camelia Ciripan a adus României a doua medalie de la Jocurile Paralimpice Paris 2024. După ce Alexandru Bologa a cucerit aurul la judo, sportiva noastră a obținut bronzul în proba de para tenis de masă.

Bronz pentru Camelia Ciripan la Jocurile Paralimpice Paris 2024. Jucătoarea română a terminat pe locul al treilea întrecerile de para tenis de masă. Ea a fost învinsă în semifinale de ucraineanca Marina Litovcenko, scor 3-0 (11-5, 11-7, 11-5). România încheie astfel întrecerile paralimpice cu un aur, câștigat de Alex Bologa la para judo 73 kg, și bronzul Cameliei Ciripan la para tenis de masă, individual feminin.

Felicitări, Camelia, Alex! Mult respect antrenorilor voștri și celor care vă susțin zi de zi. Exemplul vostru și al tuturor celor care au concurat pentru România la această ediție a Jocurilor este unul al învingătorilor în sport și dincolo de arenele sportive! Mult respect!“, a fost mesajul postat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Camelia a fost portdrapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice de la Paris.

Citește și: Sara Errani şi Andrea Vavassori, campioni la dublu mixt la US Open 2024

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS