14 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportMedaliaţii olimpici şi paralimpici, recompensaţi cu un automobil Toyota

Medaliaţii olimpici şi paralimpici, recompensaţi cu un automobil Toyota

Medaliaţii olimpici şi paralimpici români de la Paris 2024 vor fi recompensaţi de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi partenerul său de mobilitate Toyota România, cu câte un automobil hibrid, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

Astfel, după automobilele de la Hyunday primite de la Ion Ţiriac, sportivii se aleg cu o nouă maşină şi din partea partenerului COSR.

„Prin acest parteneriat putem deschide noi oportunităţi pentru ceea ce înseamnă excelenţa sportivă. Împreună am creat un mediu motivant pentru sportivii noştri. Comitetul Olimpic şi Sportiv Român apreciază deschiderea şi susţinerea faţă de nevoile noastre şi credem că spiritul de cooperare a fost esenţial pentru succesul acestui parteneriat. Performanţele sportivilor de la Paris 2024 au fost rezultatul unor ani de muncă, de sacrificiu şi de dedicare. Succesul nu este o realizare individuală, este rodul unei echipe, al unui sistem care funcţionează eficient şi al unui suport constant din partea celor care cred în toţi cei care sunt implicaţi în acest proiect.

Printre cei care au contribuit la succesul nostru olimpic la Paris, bineînţeles că se află şi Toyota România. Şi suntem în măsură să anunţăm că Toyota în România şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român vor oferi medaliaţilor olimpici de la Paris 2024 câte o maşină. Şi aceste maşini reprezintă recunoaşterea eforturilor sportivilor şi o motivaţie suplimentară pentru sportivi de a şi continua drumul spre excelenţă“, a declarat Covaliu.

Premiu şi pentru Sabrina Voinea

Edit Târcolea, director general Toyota România, partener de mobilitate al COSR, a afirmat că atât cei 16 medaliaţi olimpici, cât şi cei doi medaliaţi paralimpici, vor fi recompensaţi cu câte un automobil.

„Am plăcerea să anunţ că, aşa cum am promis la începutul anului, sub spiritul recunoaşterii performanţelor extraordinare Toyota România şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român vor premia toţi sportivii români care au câştigat medalii la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 cu câte o maşină Toyota hibrid. Acesta este modul nostru de a mulţumi pentru efortul lor şi de a-i determina să continue să lupte pentru excelenţă. Cei 16 medaliaţi ai Team România vor fi recompensaţi cu câte o maşină astfel Toyota CHR Hybrid, pentru cei cu două medalii, apoi Toyota Corolla Sedan Hybrid pentru medaliaţii cu aur, Toyota Yaris Cross Hybrid pentru medaliaţii cu argint şi Toyota Yaris Hybrid, pentru medaliaţii cu bronz.

Aş vrea să adaug, totodată, că am decis că vom acorda un premiu special gimnastei Sabrina Voinea, după ce s-a constatat că a fost defavorizată de arbitre în timpul competiţiei de la sol şi va fi premiată cu o Toyota Yaris Hybrid. Şi aceleaşi premii le vor primi şi medaliaţii sportivi paralimpici, pentru că există acest spirit de egalitate între cele două mişcări, prin urmare vor primi premii identice”, a declarat Edit Târcolea.

Citeşte şi: Jocurile Paralimpice / Elisabeta Lipă i-a ridicat în slăvi pe medaliaţii paralimpici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS