24 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportF1 / Daniel Ricciardo, după despărțirea de Red Bulls: „Am iubit acest sport întreaga mea viață!“

F1 / Daniel Ricciardo, după despărțirea de Red Bulls: „Am iubit acest sport întreaga mea viață!“

Daniel Ricciardo, multiplu câștigător de cursă, cu 8 victorii și 32 de podiumuri obținute de-a lungul carierei, a fost demis de la Red Bull Racing. Locul i-a fost luat de Liam Lawson, neozeelandezul care a mai condus pentru RB în 5 curse din 2023, atunci când echipa era denumită AlphaTauri.

Ricciardo a avut și o reacție, publicată imediat pe rețelele sociale.

„Am iubit acest sport întreaga mea viață. Este o nebunie, este minunat, a fost o adevărată călătorie. Către echipele și persoanele care au jucat un rol în cariera mea, vă mulțumesc. Către fanii care iubesc sportul uneori mai mult decât o fac eu, haha, mulțumesc. Vor fi mereu suișuri și coborâșuri, dar a fost distractiv și, sincer, nu aș schimba nimic”, a scris Ricciardo.

„Toată lumea de la VCARB dorește să-i mulțumească lui Daniel pentru munca depusă în aceste două sezoane alături de noi… Daniel a fost un adevărat gentleman atât pe circuit cât și în afara lui, mereu cu acel zâmbet pe față. Ne va lipsi, dar va ocupa mereu un loc special în familia Red Bull”, a transmis Laurent Mekies, directorul (team principal) echipei.

În ultima lui cursă, la Singapore, Daniel Ricciardo a terminat pe locul 18.

Citește și: Surpriză înainte de ultimele șase curse din sezon! Racing Bulls și-a dat afară pilotul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS