19.8 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / O. Mihăilă: „Apărarea a făcut diferenţa în meciul cu Buzău!“

Handbal (f) / O. Mihăilă: „Apărarea a făcut diferenţa în meciul cu Buzău!“

Handbalistele de la SCMU Craiova și-au îndeplinit misiunea de sâmbătă, și anume să obțină toate cele trei puncte din duelul cu Gloria Buzău, de pe teren propriu. În Sala Polivalentă din Bănie, trupa lui Ovidiu Mihăilă a trecut de gruparea buzoiană cu scorul de 29-25 și astfel a ajuns la trei victorii în actuala ediție de campionat.

La finalul partidei din Bănie, antrenorul Craiovei, Ovidiu Mihăilă, a ţinut să le mulţumească celor din public pentru prezenţă, dar şi fetelor pentru munca depusă.

„Le mulţumesc acestor oameni care au venit alături de noi, la meci, chiar dacă nu a fost o oră potrivită. Apoi, le mulţumesc fetelor, pentru că nu a fost o perioadă uşoară deloc, chiar dacă am avut pauză. Am reuşit să ne grupăm, să arătăm că suntem o echipă. Diferenţa s-a făcut, cred eu, datorită atitudinii din apărare. În repriza secundă am ridicat nivelul foarte mult, chiar dacă am avut un început mai slab. Urmează o deplasare dificilă la Rapid. Trebuie, în timp, să recuperăm nişte puncte care ar fi trebuit să fie ale noastre. Eu sunt convins că pe parcursul acestui campionat vom aduce puncte frumoase şi din deplasări“, a declarat Ovidiu Mihăilă.

Pentru SCMU Craiova va urma o deplasare complicată, pe terenul Rapidului, la mijlocul săptămânii.

Citeşte şi: Handbal (f) / Misiune îndeplinită, punctele rămân acasă! SCMU Craiova a trecut de Buzău

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS