15.5 C
Craiova
miercuri, 16 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLituania - România 1-2 / Stanciu şi Marin vor maximum de puncte în grupă

Lituania – România 1-2 / Stanciu şi Marin vor maximum de puncte în grupă

Bucuria victoriei cu Lituania este una mare în cadrul naţionalei, iar acest lucru a fost recunoscut şi de către Nicolae Stanciu şi Răzvan Marin. Căpitanul României a afirmat, la finalul disputei de la Kaunas, că obiectivul principal al tricolorilor este să încheie grupa cu 6 victorii.

„Avem patru victorii din patru, dar nu este ceea ce ne dorim. Noi ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte, mai avem încă două meciuri şi sperăm să facem şase din şase. A fost o luptă, ştiam că va fi un meci asemănător cu cel din Ghencea, pentru că suprafeţele de teren au fost cam la fel. E greu când joci cu o echipă care este mai puternică decât tine fizic, care joacă lung, se joacă mai puţin fotbal, dar este bine că arătăm că putem să luptăm şi că putem să suferim. Ne facem datoria, să câştigăm aceste meciuri, pentru că suntem în Liga C şi nu cred că ne este locul aici.

Cred că am început din ce în ce mai bine să înţelegem ceea ce cere Mircea Lucescu de la noi. Continuăm să muncim, încercăm să interpretăm cât mai bine în teren ceea ce ne cere dânsul şi cred că am făcut-o destul de bine şi cred că este mulţumit de noi“, a spus căpitanul naţionalei.

Răzvan Marin, fericit de cele trei puncte

De partea cealaltă, Răzvan Marin, cel care a reuşit golul egalizator dintr-o lovitură de pedeapsă, a afirmat că este foarte fericit că echipa a câştigat un meci „greu şi complicat“.

„Sunt foarte fericit că am reuşit să luăm toate cele trei puncte, ăsta era obiectivul nostru. Referitor la gol, da, sunt fericit că marchez din penalty, dar mi-aş dori să o fac şi din acţiune. A fost un meci destul de greu, un meci complicat. Am început destul de greu, a venit acel penalty pentru ei, însă cu toate astea am reuşit apoi să controlăm jocul. Per total, e bine că am reuşit să câştigăm. Mai avem acum două meciuri în Liga Naţiunilor, sperăm să luăm alte şase puncte şi să terminăm grupa cu şase victorii din şase. Apoi putem pregăti preliminariile Cupei Mondiale cu un alt moral, cu alte gânduri, pentru a merge la turneul final direct din acea grupă“, a menţionat şi Răzvan Marin, pentru Antena 1.

Citeşte şi: Mircea Lucescu: „Victoria din Lituania ne dă încredere pentru viitor!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS