21.2 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNici prea greu, dar nici ușor! Halep își cunoaște prima adversară de la Hong Kong

Nici prea greu, dar nici ușor! Halep își cunoaște prima adversară de la Hong Kong

În această dimineață a avut loc tragerea la sorți a tabloului principal de la Hong Kong 250. Simona Halep (34 de ani, 869 WTA) va juca în primul tur cu Yuan Yue (26 de ani, 44 WTA). Turneul va debuta luni, 28 octombrie.

Halep nu a avut prea mult noroc la tragerea la sorți și va da peste a șasea favorită a turneului, Yue Yuan, ocupanta locului 43 WTA. Totuși, ea a scăpat de alte jucătoare puternice prezente în competiție, cum ar fi Katie Boulter, racheta 1 a Marii Britanii, Lulu Sun, semifinalistă la Wimbledon în acest an, sau Leylah Fernandez, finalistă la US Open 2021 și campioana en-titre de la Hong Kong. Cel mai probabil, Halep va juca luni, în prima zi în care se dispută turul 1.

Dacă va trece de chinezoaică, Halep va juca împotriva câștigatoarei meciului Nao Hibino – Aliaksandra Sasnovich. Într-un eventual sfert de finală, Halep ar putea evolua cu Sofia Kenin, campioană la Australian Open 2020.

De asemenea, pe tabloul principal se află și Ana Bogdan (locul 109 WTA), care va debuta în competiție alături de Kimberly Birrell (locul 115 mondial).

Citește și: Niculescu și Bucșa s-au oprit în sferturi la Tokyo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS