9 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCM „U” Craiova l-a achiziţionat pe Laser şi „trage“ şi de Stoyanov

SCM „U” Craiova l-a achiziţionat pe Laser şi „trage“ şi de Stoyanov

SCM „U” Craiova îşi continuă seria de achiziţii de pe „ruta” CSU Sibiu. Potrivit totalbaschet.ro, fostul jucător al sibienilor Tyler Laser a fost acontat de olteni şi se alătură fostului său coleg, Monyea Pratt.

Laser a jucat în 40 de partide pentru ardeleni în sezonul 2017/2018, timp în care a adunat 16.9 puncte, 3.7 recuperări şi 3,4 pase decisive. În stagiunea recent încheiată, coordonatorul de 31 de ani a evoluat în liga a doua germană, pentru Walter Tigers Tubingen.

Un alt jucător de care este interesată SCM „U“ Craiova este Nikolay Stoyanov. Bulgarul a evoluat în ultimul sezon la Beroe Stara Zagora, semifinalistă a campionatului de la Sud de Dunăre. Acesta este şi component al echipei naţionale a Bulgariei, pentru care a bifat trei apariţii în campania de calificare pentru FIBA Basketball World Cup 2019, cu medie de 5.2 minute pe partidă.

Nikolay este născut pe 10 martie 1994, la Varna, şi are 1.93 metri. De-a lungul carierei, Stoyanov a jucat pentru Cherno More Varna, Rilski Sportist, Levski Lukoil și în ultimul sezon a evoluat pentru Beroe. De notat că Nikolay se află la prima experiență în afara țării natale.

Până la această oră, Craiova i-a legitimat pe Dragoș Diculescu și Bogdan Țîbîrnă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS