19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / România a învins Norvegia, duminică joacă pentru locul 5 la Euro U20

Baschet / România a învins Norvegia, duminică joacă pentru locul 5 la Euro U20

România a câștigat duelul cu Norvegia, din seria 5-8 a Europeanului U20 feminin de baschet de la Craiova, scor 71-60 și astfel va juca duminică pentru poziția a 5-a. În ultima zi a competiției, naționala pregătită de Tiberius Piperea va da peste Islanda, o formație redutabilă, care la rândul ei își dorește locul mai bun la finele turneului.

Cu Norvegia, România s-a prezentat mult mai bine decât în sfertul de finală cu Germania și a câștigat toate cele patru sferturi. Ana Ivan, de la distanță și Anisia Croitoru, de sub panou, au fost punctele forte ale naționalei noastre în acest duel și au ajutat în momentele cheie ale meciului. Norvegia a lăsat impresia că nu poate reveni în meci, iar la final s-a văzut învinsă cu scorul de 71-60.

Liderele formației învingătoare au fost Anisia Croitoru (22 de puncte, 5 recuperări), Ana Ivan (17 puncte, 5 recuperări, 5 intercepții) și Paloma Cucu (12 puncte, 7 pase decisive, 6 recuperări, 5 intercepții), informează Baschet.ro.

În lupta pentru locul 5, România se va duela cu Islanda, care a trecut de Irlanda cu scorul de 79 la 67. Duelul va avea loc duminică, 6 august, la ora 15:30.

Citește și: Baschet / România nu a mişcat cu Germania în sferturile Euro U20

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS