19 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / Samajae Jones, noul shooting guard al SCMU Craiova

Baschet / Samajae Jones, noul shooting guard al SCMU Craiova

Continuă campania de transferuri la echipa de baschet SCMU Craiova. În cursul serii de joi, clubul oltean a anunțat pe pagina oficială de facebook transferul jucătorului american Samajae Haynes-Jones. Noul shooting guard al Craiovei are 1.83 metri și a evoluat ultima oară în Macedonia de Nord, la formația KK Feniks.

„𝐖𝐄𝐋𝐂𝐎𝐌𝐄, 𝐇𝐀𝐘𝐍𝐄𝐒 – 𝐉𝐎𝐍𝐄𝐒 𝐒𝐀𝐌𝐀𝐉𝐀𝐄! Sport Club Municipal Craiova a ajuns la un acord cu baschetbalistul Haynes-Jones Samajae. Născut pe 15 septembrie 1996, în Wichita, jucătorul american evoluează pe poziția de „shooting guard”. În cariera sa din Statele Unite ale Americii, acesta a trecut pe la Wichita State Shockers (NCAA), apoi, noul nostru baschetbalist a jucat în Europa: Rashi Tbilisi (Georgia), PVSK-Veolia (Ungaria), Apollon Patras (Grecia), Spartak Pleven (Bulgaria).

În ultimul sezon, Samajae a avut o medie de 14 puncte per joc. Suntem convinși că acesta își va pune amprenta pe evoluția formației noastre. Îi urăm mult succes în Cetatea Băniei!“, se arată în comunicatul SCMU Craiova.

Haynes-Jones a avut și două apartiții în preliminariile FIBA Europe Cup, pentru Feniks.

Lotul Craiovei, pregătit de Javier Carrasco, îi include acum pe Samajae Haynes-Jones, Rodney Howard, Walter Cabral, Davante Brooks, Giordan Watson, David Vida, Marcu Badiu și Octavian Ilie.

Citește și: Handbal (f) / Începe Liga Florilor! SCMU Craiova îşi măsoară forţele cu CSM Slatina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS