26.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova porneşte la drum în noul sezon! Debut în forţă cu Rapid

Baschet / SCMU Craiova porneşte la drum în noul sezon! Debut în forţă cu Rapid

Baschetul spectacol în Liga Naţională se reia în această săptămână, cu prima etapă a noului sezon LNBM. Echipa masculină SCMU Craiova, pregătită în acest an de spaniolul Javier Carrasco, va debuta în campionat sâmbătă, în propriul fief, în compania echipei Rapid Bucureşti. Partida va conta pentru prima etapă şi este programată de la ora 18.30.

SCMU Craiova şi-a conturat o echipă frumoasă pentru campionatul 2024/2025, iar obiectivele şi gândurile tuturor sunt cu totul altele faţă de sezonul trecut. De această dată, cu un alt tehnician la „timonă“ şi cu un lot schimbat aproape în întregime, gruparea din Bănie ţinteşe locurile fruntaşe în LNBM. Dar, pentru că totul are un început, SCMU are prima ocazie în acest sezon să-şi demonstreze potenţialul în faţa propriilor fani. În faţă îi iese Rapid Bucureşti, una dintre formaţiile cu pretenţii din România şi care anul trecut a avut o prestaţie excelentă.

Menţionăm că duelul de sâmbătă nu este primul oficial pentru Craiova. Săptămâna precedentă, echipa olteană a bifat primul succes sub comanda lui Carrasco, în primul tur al Cupei României, 79-74 la Râmnicu Vâlcea.

Citeşte şi: Handbal (f) / Ovidiu Mihăilă: „Şansa a fost cea care a decis acest meci!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS