19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / Javier Carrasco: „Vrem să ne ridicăm la nivelul așteptărilor!“

Baschet / Javier Carrasco: „Vrem să ne ridicăm la nivelul așteptărilor!“

Echipa masculină SCMU Craiova, pregătită în acest an de spaniolul Javier Carrasco, va debuta în campionat sâmbătă, în propriul fief, în compania echipei Rapid Bucureşti. Partida va conta pentru prima etapă şi este programată de la ora 18.30.

Antrenorul Craiovei a oferit pentru pagina oficială a clubului primele impresii legate de joc, dar și despre oponenții de sâmbătă.

„A fost un meci greu împotriva celor de la Vâlcea. Am început foarte bine, în special primul sfert, dar Vâlcea a revenit în meci, pentru că are o echipă bună. Au jucat și acasă și au jucat și pentru public. Noi ne bucurăm că am câștigat, dar rămânem focusați pentru ceea ce urmează. Vine primul meci din campionat și primul joc pe teren propriu, în fața fanilor noștri. Jucătorii sunt motivați și vrem să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Lumea va veni să ne vadă, să ne cunoască, iar noi nu ne permitem să-i dezamăgim. Rapid cred că are o echipă puternică, cu jucători valoroși și un antrenor pe măsură. De aceea cred că se vor prezenta bine la Craiova, dar noi trebuie să contracarăm. Probabil este bine pentru noi că începem campionatul pe teren propriu. Este un bun test“, a declarat Javier Carrasco.

Menţionăm că duelul de sâmbătă nu este primul oficial pentru Craiova. Săptămâna precedentă, echipa olteană a bifat primul succes sub comanda lui Carrasco, în primul tur al Cupei României, 79-74 la Râmnicu Vâlcea.

Citește și: Baschet / SCMU Craiova porneşte la drum în noul sezon! Debut în forţă cu Rapid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS