23.4 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / Victorie trăită la maximum! SCMU Craiova a învins-o pe Dinamo în Bănie

Baschet / Victorie trăită la maximum! SCMU Craiova a învins-o pe Dinamo în Bănie

Victorie cu multe emoții pentru SCMU Craiova! Echipa masculina de baschet a câștigat primul meci din actuala ediție a LNBM, în etapa a doua, scor 71-70 cu Dinamo și astfel s-a revanșat în fața propriilor fani pentru eșecul din runda precedentă cu Rapid.

Meciul a fost în cea mai mare parte a sa sub semnul echilibrului, iar învingătoarea s-a decis pe final. Diferența dintre cele două echipe a fost extrem de mică pe tot parcursul celor 40 de minute, nici Craiova și nici Dinamo nereușind să pună mai mult de șase puncte avans. La intrarea la vestiare, Dinamo conducea cu doua două puncte, scor 41-39, iar meciul era deschis oricărui rezultat.

În partea secundă s-a instalat și tensiunea în ambele tabere, iar finalul partidei a fost mai mult decât palpitant. Dinamo s-a desprins la patru puncte cu două minute rămase de joc, iar Carrasco, antrenorul Craiovei, a solicitat timeout. Din acel moment, alb-albaștrii au evoluat cu multă încredere și au trecut în față pe tabelă cu opt secunde rămase de jucat. La ultimul atac, Dinamo nu a reușit să înscrie, iar gazdele s-au putut bucura, pentru prima dată în această ediție, de o victorie în campionat!

Anthony Roberts (Dinamo) a fost omul meciului cu 30 de puncte, 2 pase decisive și 1 recuperare. Pentru Craiova cei mai eficienți jucători au fost Austin Crowley cu 18 puncte, 3 pase decesive și 6 recuperări. Daniel Dolenc a contabilizat 15 puncte și 4 pase decesive. Walter Cabral fost aproape de double-double, cu 13 puncte și 9 recuperări.

În etapa următoare, SCMU Craiova va juca în deplasare cu CSU Sibiu.

Citește și: Volei (m) / SCMU Craiova și-a respectat statutul de favorită în amicalul cu Baia Mare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS