7.6 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / Nicio şansă pentru SCMU Craiova în deplasarea de la Tg. Mureş

Baschet / Nicio şansă pentru SCMU Craiova în deplasarea de la Tg. Mureş

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova nu a avut prea multe de „spus“ în deplasarea din Transilvania, de la Tg. Mureş. Oltenii s-au întors acasă cu un eşec, scor 76-89, după un joc în care nu au avut mai deloc iniţiativa. Partida a contat pentru etapa a 5-a din LNBM.

Ca de fiecare dată, prima repriză a meciurilor este bună spre foarte bună pentru băieţii lui Javier Carrasco. După un deficit de doar două puncte la finele actului întâi, Craiova a reuşit să intre în avantaj la vestiare, scor 44-42. Din nefericire, pauza nu le-a priit deloc alb-albaştrilor, care au şi „uitat“, practic, baschetul.

13 puncte reuşite în sfertul al treilea au fost prea puţine pentru a putea emite pretenţii la o victorie, asta şi pentru că echipa gazdă a luat la ţintă coşul Craiovei ori de câte ori a avut ocazia. Mai mult de atât, pe lângă cele 10 puncte diferenţă înregistrate înaintea ultimelor 10 minute, Tg. Mureş a a mai adăugat încă trei până la final şi astfel a bifat o nouă victorie în LNBM. De partea cealaltă, SCMU rămâne cu un singur succes în actuala ediţie de campionat.

Goran Martinic a fost cel mai bun om de pe parchet cu 23 de puncte și 7 pase decisive. Szabolcs Santa a fost aproape de double-double cu 19 puncte și 9 recuperări, iar Goran Gajovic și-a trecut în cont 13 puncte și 4 recuperări. Pentru olteni, cel mai eficient jucător a fost Walter Bueriberi, cu 20 de puncte și 9 recuperări, urmat de Daniel Dolenc cu 13 puncte și 4 recuperări.

În următoarea etapă, Craiova va avea un nou meci complicat, la Ploiești. Disputa va avea loc luni, 28 octombrie, de la ora 18.30.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian a câştigat duelul cu Golubic de la Guangzhou

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS