13.4 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova a convins în deplasarea de la Ploiești

Baschet / SCMU Craiova a convins în deplasarea de la Ploiești

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au obținut, luni seară, cea mai convingătoare victorie din actuala ediție a Ligii Naționale. Formația alb-albastră a câștigat pe terenul formației Petrolul Ploiești la o diferență de 39 puncte, scor 96-57 și astfel a înregistrat cea de-a doua victorie stagională. Partida a contat pentru etapa a 6-a din LNBM.

Craiova a avut ceva de „furcă“ la Ploiești doar în primulsfert al întâlnirii. Gazdele au jucat de la egal la egal cu gruparea din Bănie și chiar au și condus la finele primelor 10 minute, scor 24-20. Din actul secund, însă, Craiova a defilat. Badiu și Bueriberi s-au evidențiat în momentele bune ale jocului, iar soarta partidei deja fusese scrisă încă de la pauză: 47-32 pentru SCMU!

În repriza a doua a fost o singură echipă pe teren, Craiova, care tot ce a făcut a fost să adauge puncte în dreptul ei pe tabelă. După 25-13 în sfertul al treilea, formația din Bănie a câștigat la scor și actul al patrulea, 24-12 și au închis meciul en fanfare.

Marcu Badiu a totalizat 22 de puncte, Cabral Bueriberi a terminat în double-double, cu 15 puncte și 11 recuperări, iar Rodney Howard a adăugat 11 puncte și 8 recuperări.

În etapa următoare, SCMU Craiova va reveni în fața propriilor suporteri. Oltenii vor avea meci în propriul fief cu Galați, sâmbătă, de la ora 18.00.

Citește și: Simona Halep, departe de forma dorită! Înfrângere grea cu Yuan la Hong Kong

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS