21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUnai Emery nu este mândru de gestul lui Emiliano Martinez

Unai Emery nu este mândru de gestul lui Emiliano Martinez

Antrenorul echipei Aston Villa, Unai Emery, a declarat că va vorbi cu argentinianul Emiliano Martinez, portarul echipei sale, despre felul cum a sărbătorit acesta câştigarea Cupei Mondiale din Qatar, informează Agerpres. În timpul paradei jucătorilor argentinieni, după succesul din finala cu Franța, Emiliano „Dibu“ Martinez a fost văzut ţinând în mână o păpuşă reprezentând un copil, al cărui chip era acoperit de o fotografie a lui Kylian Mbappe. Martinez a fost chiar ironic la adresa starului francez, autor a trei goluri, cântând la vestiar: „Un minut de reculegere… pentru Mbappe“, înainte de a fi urmat de coechipierii săi.

Obişnuit cu provocările, Martinez va avea o discuţie cu antrenorul său de la Aston Villa, Unai Emery, atunci când va reveni la echipa de club.

„Când simţi o emoţie puternică, este greu să te controlezi. Voi vorbi cu el săptămâna viitoare despre felul cum a sărbătorit. Îl respect acolo, este cu echipa naţională. După aceea, va fi cu noi şi va fi responsabilitatea noastră. Putem vorbi despre asta“, a declarat vineri Emery într-o conferinţă de presă.

Citește și: Eugen Neagoe vine la Știința în ciuda oponenței conducătorilor clubului U Cluj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS