21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Argeş l-a numit antrenor principal pe Bogdan Argeş Vintilă

FC Argeş l-a numit antrenor principal pe Bogdan Argeş Vintilă

Fostul portar Bogdan Argeş Vintilă a fost numit antrenor principal al echipei FC Argeş, a anunţat clubul piteştean, miercuri, pe site-ul său oficial.

„Clubul FC Argeş şi Bogdan Argeş Vintilă au ajuns la un acord pentru postul de antrenor principal al grupării din Trivale, ce se va întinde până în vara lui 2025“, se arată în comunicat.

Vintilă a revenit la FC Argeş după o perioadă de 16 ani. În 2007 a fost ultimul său meci ca jucător al alb-violeţilor. Tehnicianul de 51 de ani a condus deja primul antrenament al echipei argeşene.

FC Argeş a început sezonul cu Andrei Prepeliţă antrenor principal. Acesta a fost înlocuit după 15 etape cu Marius Croitoru, care a demisionat după etapa a 29-a. În ultima etapă a sezonului regulat, FC Argeş a fost condusă de interimarul Dragoş Radu.

Echipa din Trivale a încheiat sezonul regulat pe locul 14, cu 27 de puncte. În play-out va debuta contra formaţiei Universitatea Cluj, luni, în deplasare, de la ora 21.00.

Bogdan Argeş Vintilă a fost secundul lui Gheorghe Hagi la Galatasaray, FC Viitorul, Astra Giurgiu. Apoi a devenit principal la Viitorul. A fost selecţionerul naţionalei Under-17, principal la FC Voluntari, Metaloglobus, FCSB şi FCSB II.

Citeşte şi: FCU, pregătită să câştige finala cu Sepsi, de la Sf. Gheorghe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS