21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDinamo - Universitatea Craiova | Alb-albaștrii țintesc primul triumf

Dinamo – Universitatea Craiova | Alb-albaștrii țintesc primul triumf

Universitatea Craiova o va întâlni astăzi, de la ora 21.30, pe stadionul „Arcul de Triumf“, pe nou promovata Dinamo București. Confruntarea „închide“ prima etapă a sezonului 2023-2024 și se anunță extrem de încinsă, atât pe teren, cât și în tribune. Oficialii clubului organizator au anunțat că este sold-out la acest prim meci. Cele 8.207 locuri s-ar fi vândut încă de sâmbătă, o bună parte revenindu-le suporterilor din Bănie.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Dinamo!

„Avem 600 de bilete la dispoziție, ’leilor’! Știți ce avem de făcut. Ne vedem luni seară în Capitală să luptăm împreună! Hai Știința!“, au precizat oficialii clubului din Bănie într-o postare pe Facebook.

Eugen Neagoe: „Doar împreună putem să câștigăm“

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, s-a arătat optimist înaintea acestui meci, dar și în privința sezonului competițional.

„A fost o rivalitate mare dintotdeauna. Asta am simțit și ca jucător, dar și ca antrenor. Trebuie să ne gândim la ce urmează. Avem entuziasm în acest moment. Suntem pregătiți și ne dorim să avem un an reușit din toate punctele de vedere, să ne atingem obiectivele. Cum de ani de zile Universitatea Craiova își dorește să câștige campionatul, asta ne propunem și în acest an. Nu vom neglija nici Cupa României. Nu aș vrea să folosesc cuvinte mari și să promit ceva. Vom face tot ce depinde de noi ca în fiecare zi să fim mai buni, să devenim mai puternici și să câștigăm jocurile.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Este o partidă dificilă, chiar dacă Dinamo este o nou promovată. Dinamo va rămâne totdeauna o echipă periculoasă, cu jucători dornici să câștige. Este o presiune mare și pe jucătorii lor, așa cum se întâmplă la echipele mari. Sunt convins că jucătorii noștri vor fi concentrați la ora jocului, vor intra cu atitudinea corectă și în urma unui joc bun, frumos, să revenim la Craiova cu toate cele trei puncte.

Vreau să arătăm bine încă din primul minut al jocului de la București, indiferent de adversar. Totdeauna echipa va avea o viteză în plus cât timp suporterii vor fi alături de noi. Doar împreună putem să câștigăm“, a declarat „Geană“, într-o conferință de presă.

Din lotul Științei nu va face parte Ștefan Baiaram, care este accidentat.

Alex Mitriță: „Visul meu este să câștig titlul cu Universitatea“

Din rândul jucătorilor Științei, Alex Mitriță a punctat că se așteaptă la un joc dificil contra lui Dinamo, dar are încredere că Universitatea Craiova va face un meci bun.

„Va fi un meci foarte greu pentru noi. Întâlnim o echipă nou promovată, dar știm cu toții ce înseamnă Dinamo pentru acest campionat, pentru România. Trebuie să intrăm concentrați și determinați pe teren, să jucăm ce ne-a spus Mister și cu siguranță nu o să avem probleme. Știm foarte bine ce înseamnă meciurile contra celor de la Dinamo. Mereu au fost meciuri frumoase, cu mulți fani“, a spus „Piticul Atomic“.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Va fi un campionat foarte greu pentru noi. Cu siguranță va fi o presiune mare și pe mine, dar eu cred că sunt mai matur decât acum 4 ani. Avem un lot valoros, un antrenor bun și cu siguranță vom avea un cuvânt de spus în acest campionat. Visul meu este să câștig titlul cu Universitatea și de asta sunt acum aici. Ăsta este gândul și obiectivul acestei echipei și acestui oraș“, a subliniat Alex Mitriță.

Vezi ce brigadă a numit CCA!

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) l-a desemnat pe Horațiu Fesnic (Cluj) să arbitreze pe „Arcul de Triumf“. Acesta va fi ajutat de asistenții Valentin Avram (București) și Alexandru Cerei (Cluj), respectiv rezerva Iulian Călin (Ștefănești).

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

VAR-ul va fi asigurat de Iulian Dima (București) și Ionel Dumitru (Gherghița).

Observatori vor fi Andrei Ioniță (București / CCA), respectiv Eduard Alexandru (Ploiești / LPF).

Superliga, etapa 1

Vineri, 14 iulie: Oțelul Galați – UTA Arad 1-1, Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe 0-0.
Sâmbătă, 15 iulie: FC Hermannstadt – Farul Constanța 0-1, CFR Cluj – Poli Iași 2-0.
Duminică, 16 iulie: Petrolul Ploiești – U Cluj 1-1, FCU Craiova – FCSB 1-3.
Luni, 17 iulie – ora 18.30: FC Voluntari – FC Botoșani, ora 21.30: Dinamo – Universitatea Craiova.

Citește și: Superliga | Petrolul și U Cluj au remizat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS