21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDennis Man: „Lucrurile stau foarte bine! Suntem nerăbdători să ajungem în Germania“

Dennis Man: „Lucrurile stau foarte bine! Suntem nerăbdători să ajungem în Germania“

Dennis Man a afirmat, după partida de pregătire cu Bulgaria, încheiată cu scorul de 0-0, pe teren propriu, că lucrurile stau foarte bine în interiorul naţionalei României. El crede că echipa este pregătită şi că tricolorii sunt nerăbdători să ajungă la EURO 2024.

„Eu nu simt o presiune, fac aceleaşi lucruri zi de zi pe care l-am făcut şi până acum. Nu este vorba de presiune. E vorba doar de muncă şi de concentrare pe ceea ce am de făcut. Lucrurile stau foarte bine, suntem nerăbdători să ajungem în Germania. Va începe o perioadă frumoasă şi cred că orice jucător îşi doreşte să evolueze la un Campionat European. Nu vom avea decât de câştigat din acest European. Eu încerc de fiecare dată când ajung la naţională să-mi ajut echipa cât de mult pot. Şi la European voi încerca să fac acelaşi lucru, să trag cât de mult pot şi să îmi ajut echipa“, a spus Man, la Prima TV.

„Ne-a prins bine acest meci“

Jucătorul Parmei este convins că România va arăta mai bine la ultimul meci de pregătire dinaintea turneului final, cu Liechtenstein. Acesta va avea loc vineri, de la ora 21.00, tot pe stadionul „Steaua“:

„S-a simţit bine din teren, am încercat să dăm totul să câştigăm acest meci. Nu am reuşit din păcate, dar cred că ne-a prins bine acest meci. Cu siguranţă următorul va fi şi mai bine“.

România va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen. Apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie – la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie – la Frankfurt.

Citește și: Amical | România – Bulgaria 0-0. Joc modest, Euro bate la ușă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS