17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNicolae Stanciu: „Sunt mândru de felul în care am jucat cu Liechtenstein“

Nicolae Stanciu: „Sunt mândru de felul în care am jucat cu Liechtenstein“

Căpitanul echipei naţionale a României, Nicolae Stanciu, a surprins, la finalul partidei amicale cu Liechtenstein, scor 0-0, pe teren propriu. El a spus că este mândru de felul în care tricolorii au abordat acest ultim meci de pregătire dinaintea EURO 2024.

„Cred că dezamăgeşte rezultatul, faptul că nu am marcat. Per total, atât cât timp am fost pe bancă şi după ce am intrat, cred că nu am nimic ce să le reproşez colegilor sau nouă. Decât poate faptul că nu am fost 100% concentraţi în faţa porţii, să reuşim să marcăm. Am reuşit să vorbim despre acest lucru chiar şi înainte de meci. Din punctul meu de vedere, sunt mândru de colegii mei şi de felul în care am jucat, de câte ocazii ne-am creat“, a spus Stanciu, la Digi Sport.

Promite eficiență la Euro

„Probabil vom mai discuta, vom încerca să reglăm anumite lucruri. Ține de noi când suntem acolo în faţa porţii să fim concentraţi, să fim conştienţi de şansele pe care le avem. Pentru că acolo, la Euro, nu vom mai avea atâtea şanse cât am avut cu Liechtenstein. Trebuie să profităm de fiecare şansă şi să reuşim să înscriem.

Mai avem până la primul meci, îi vom analiza şi mai bine pe ucraineni. Cu siguranţă vom fi pregătiţi la ora jocului (cu Ucraina – nr.). Cred că trebuie să avem spiritul acesta, unitatea aceasta, care sunt sigur că nu va dispărea mult timp de la această echipă. Apoi depinde şi de noi, de cât de eficienţi vom fi în faţa porţii şi vom reuşi să înscriem la ocaziile pe care ni le vom crea“, a mai spus Stanciu.

România va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen. Apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie – la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie – la Frankfurt.

Citește și: Egalul deznădejdii! Doamne ajută, Edi, la Euro!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS