29 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova s-a reunit la Policlinica pentru Sportivi

Universitatea Craiova s-a reunit la Policlinica pentru Sportivi

-

Gata vacanţa şi pentru Universitatea Craiova! Alb-albaştrii s-au reunit astăzi direct la Policlinica pentru Sportivi şi au efectuat vizita medicală, astfel încât toată lumea să pornească la noul drum cu avizul medicilor. Lotul nu a oferit surprize. Pe lângă jucătorii primei echipe au apărut doar câţiva jucători de la „satelit“, tineri care se pregătesc de mai multă vreme alături de seniori, plus noul portar Silviu Lung junior.

Aşa cum era de aşteptat, atmosfera a fost plăcută, cu glume şi optimism legat de noua ediţie de campionat. Despre reunire şi aspiraţii, dar şi despre echipa naţională, au vorbit Vladimir Screciu, Ştefan Baiaram şi Mihai Căpăţână. Acesta din urmă a avut nunta weekend-ul trecut şi a povestit despre emoţiile pe care le-a avut în privinţa naşului Alex Mitriţă, pentru că în cazul convocării acestuia la naţională trebuia să aibă un plan de rezervă. VEZI VIDEO!

Universitatea Craiova va susţine primul antrenament astăzi, de la ora 18.00, în Cantonamentul „Ilie Balaci“, din Lunca Jiului. „Leii“ se vor reacomoda cu efortul pe plan local până în 16 iunie. Pe 17 va avea loc deplasarea, cu avionul, de la Bucureşti, la Salzburg. Alb-albaştrii vor asuda sub comanda lui Costel Gâlcă în Austria, la Neustift Im Stubaital, până la 1 iulie, având stabilit cartierul general la „Wellnes Hotel Milderer Hof“. Programul jocurilor amicale va fi comunicat ulterior.

Citeşte şi: S-a tras cortina în Liga 4 Dolj! Metropolitan Işalniţa, campioană cu aspiraţii la Liga 3

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

În Craiova încep pregătirile pentru Crăciun. Primarul promite o...

Primarul Craiovei anunță că de săptămâna viitoare orașul intră...

ȘTIRI GdS