30.1 C
Craiova
marți, 2 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCarlos Mora, încântat de transferul la Ştiinţa

Carlos Mora, încântat de transferul la Ştiinţa

-

Noul jucător al Universităţii Craiova, Carlos Mora, o extremă dreapta, a vorbit joi despre transferul în Bănie. Costaricanul de 23 de ani s-a arătat încântat de ceea ce a găsit la Craiova, a subliniat că i-a plăcut ţara noastră atât cât a apucat să o vadă şi speră să se adapteze rapid. El a intrat deja sub comanda lui Costel Gâlcă în cantonamentul din Austria şi se bucură că la echipă se află şi Denil Maldonado, pe care-l cunoaşte şi care îl ajută să se adapteze.

„Vă mulţumesc pentru primire. Mă bucur foarte mult că sunt aici. Ei bine, ceea ce am văzut la Craiova este spectaculos, mi-a plăcut foarte mult. Ţara este frumoasă, mi-a plăcut, este în Europa şi este ceva diferit pentru mine. Mă simt bine, sunt fericit că sunt aici. Vin cu toată dorinţa de a face lucruri bune şi sunt foarte încântat să încep să concurez (pentru titularizare – n.r). Am câteva calităţi. Sunt amuzant, prietenos şi îmi place să fiu acolo unde lumea se distrează. Din punct de vedere fotbalistic, îmi place faptul că sunt rapid, îmi plac duelurile unu la unu, dar şi să atac diagonalele. Îmi place să muncesc la antrenamente şi o fac în cel mai serios mod pentru a putea realiza performanţe în timpul meciurilor oficiale.

Îl cunosc pe Denil. Agentul meu îl reprezintă şi pe Denil. Am început să îl cunosc mai bine şi el mă tratează la fel ca pe ceilali jucători. Este un jucător grozav, are o carieră bună. Este de admirat, este foarte clar. Mitriţă este, de asemenea, un mare jucător, cu o carieră de admirat. Este un punct de referinţă aici, la echipă. Mă bucur să continuu să învăţ şi să îi cunosc pe toţi coechipierii mei. M-au primit foarte bine şi voi continua să mă adaptez pe măsură ce trec zilele“, a declarat Carlos Mora.

„Dau întotdeauna 100% pe teren“

Întrebat ce obiective şi-a propus cu Universitatea Craiova, club pentru care a semnat un contract valabil pe patru sezoane, Carlos Mora a spus:

„Din punct de vedere fotbalistic am multe obiective, dar trebuie să merg pas cu pas. În primul rând trebuie să mă adaptez, să concurez, să fiu sănătos şi să fiu în formă. Apoi vor veni obiectivele spre care vom aborda pas cu pas, primul fiind să câştigăm campionatul. Trebuie să completăm o serie de paşi pentru a ajunge acolo şi să muncim foarte mult, pentru că trebuie să facem faţă la ceea ce va urma. Vreau să îi cunosc pe suporteri mai bine. Stadionul este spectaculos din ce am văzut în videoclipuri. Fanii sunt spectaculoşi, vreau să fiu acolo, prezent pe teren, să trăiesc experienţa, să simt fanii. Vreau să le spun că voi încerca să dau 100% întotdeauna pe teren. O să transpir în acest tricou şi să o fac în cel mai bun mod“.

Carlos Mora (23 de ani, 1.78 metri) este evaluat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

Citeşte şi: Conference League | Universitatea Craiova şi-a aflat adversara din turul doi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:16

VIDEO/ Incendiu într-un parc de dezmebrări auto din Craiova

Pompierii doljeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un parc de dezmebrări auto din Craiova. Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, au ars cinci autoturisme dezmembrate.

ȘTIRI GdS