21.7 C
Craiova
sâmbătă, 6 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEURO 2024 | Ianis Hagi: „Partida cu Belgia va fi total diferită de cea cu Ucraina“

EURO 2024 | Ianis Hagi: „Partida cu Belgia va fi total diferită de cea cu Ucraina“

Mijlocaşul Ianis Hagi se aşteaptă ca înfruntarea cu Belgia, programată sâmbătă, de la ora 22.00, din Grupa E de la EURO 2024, să fie o partidă cu totul diferită faţă de cea cu Ucraina. Acesta s-a arătat încrezător în calităţile individuale ale tricolorilor.

„Este o partidă dificilă, total diferită faţă de cea din prima etapă a Campionatului European. Avem curaj, avem încredere, ne ştim capacităţile. Sper ca Mister să fie din nou inspirat şi noi să ascultăm ce avem de făcut la nivel tactic. Apoi calităţile individuale vor ieşi de la sine. În ultimul an şi jumătate când cineva a trebuit să iasă la rampă, a ieşit, iar acum cu siguranţă vor veni din nou momentele individuale bune“, a declarat Ianis Hagi.

„Mereu vom avea respect faţă de adversar, însă când intrăm pe teren noi ştim cât de buni suntem. Suntem făcuţi să avem performanţe, pentru că aşa am fost crescuţi. Şi avem şi foamea, motivaţia, ambiţia, să continuăm la fel. Victoria cu Ucraina a fost o surpriză pentru o ţară întreagă, dar pentru noi, nu. Pentru că ne cunoşteam puterile, ştiau capacitatea de a juca la acest nivel, iar eu cred că va fi doar începutul“, a adăugat acesta.

Citește și: EURO 2024 | Ucraina a învins Slovacia și a „complicat“ Grupa E

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS