22.3 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEURO 2024 / Bilete puţine pentru suporterii români la meciul cu Olanda

EURO 2024 / Bilete puţine pentru suporterii români la meciul cu Olanda

Naţionala României va înfrunta Olanda în optimile de finală ale Campionatului European din Germania, meci care va avea loc pe 2 iulie, pe „Football Arena” din Munchen, de la ora 19.00. Reamintim că tricolorii au câştigat Grupa E a competiţiei, iar Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D.

Suporterii români au rezervate 7.000 de bilete pentru meciul cu „Portocala mecanică”, a anunţat pe FRF, care discută cu UEFA pentru dublarea numărului de tichete.

„FRF anunţă procedura de achiziţie a biletelor pentru meciul din optimile de finală de la EURO 2024, România – Olanda. Conform regulamentului, fanii români au rezervate pentru acest meci 7.000 de bilete. Totuşi, FRF a demarat un dialog cu UEFA şi încearcă să obţină dublarea acestui număr”, se menţionează pe site-ul citat.

Astfel, urmează ca în perioada imediat următoare, cei care au cumpărat bilete la cel puţin un meci din cadrul grupelor să primească un email de înştiinţare de la UEFA cu posibilitatea de a cumpăra până la 4 bilete, orice categorie.
Ulterior, aceştia vor avea la dispoziţie până la 24 de ore să achiziţioneze biletele.
Tichetele ce vor rămâne disponibile, dacă va mai fi cazul, vor putea fi achiziţionate apoi direct de pe site-ul de ticketing UEFA.

Citeşte şi: EURO 2024 | România petrece, tricolorii exultă. Vezi declarațiile de după meciul cu Slovacia!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS