36.8 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova, la un pas de încheierea cantonamentului din Austria

Universitatea Craiova, la un pas de încheierea cantonamentului din Austria

Plecată la mijlocul lunii iunie într-un stagiu de pregătire în Austria, Universitatea Craiova se pregătește să încheie acest cantonament și o va face într-un mod alert. Mai exact, „leii“ lui Costel Gâlcă vor susține două jocuri de verificare în ultimele două zile, având parteneri importanți de antrenament. Astfel, alb-albaștrii vor întâlni sâmbătă, de la ora 19.00, la Jenbagh, pe Ludogorets, iar duminică, de la ora 18.00, la Kematen, pe FC St. Gallen. După aceste teste cu bulgarii și elvețienii, delegația Științei va reveni în țară.

Reamintim că în cadrul cantonamentului din Austria, Universitatea Craiova a susținut deja două partide de verificare. Pe primul primul l-a pierdut, 1-2 cu gruparea cipriotă Pafos FC. În cel de-al doilea s-a impus la limită, 1-0, în fața polonezilor de la Legia Varșovia.

De menționat că pe parcursul acestui stagiu, Știința a realizat trei transferuri. Primul sosit în Austria a fost Carlos Mora, care a și evoluat în tricoul alb-albastru. Au urmat japonezul Takuto Oshima și cubanezul cu cetățenie spaniolă Luis Paradela. Înaintea lor a fost legitimat portarul craiovean Silviu Lung jr.

Citește și: Luis Paradela: „Negocierile au fost grele. Au durat vreo 15 zile“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS