25 C
Craiova
marți, 2 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova, perdantă cu Ludogorets

Universitatea Craiova, perdantă cu Ludogorets

Universitatea Craiova a înregistrat sâmbătă seară cea de-a doua înfrângere din cadrul cantonamentului din Austria. După ce a fost depășită de Pafos FC, 1-2, în primul test, Știința a capotat acum în fața formației bulgare Ludogorets Rezgrad. A fost 4-1 pentru vecinii de la Sud de Dunăre! Golurile învingătorilor au fost marcate de Caio Vidal (’30), Rick (’37), Son (’54) și Ciocev (’60). Alb-albaștrii au redus din diferență prin Elvir Koljic (’66).

Antrenorul Universității Craiova, Costel Gâlcă, a început meciul cu următorii: S. Lung jr. – Căpățînă, Maldonado, Zajkov, Ndong – Crețu, Danciu – Mora, Houri, D. Barbu – Ivan.

În partea secundă au mai intrat: Oshima, Paradela, Mitriță, Gașpăr, Badelj, Bană, Koljic, Lăpădătescu şi Petculescu.

Aceasta a fost cea de-a treia partidă de verificare a Științei în cadrul cantonamentului din Austria. În afara înfrângerilor cu Pafos și Ludogorets, alb-albaștrii au mai înregistrat o victorie cu Legia Varșovia, scor 1-0.

Ultimul test din acest cantonament va avea loc duminică, de la ora 18.00, împotriva formației elvețiene St. Gallen. După acest joc-școală, delegația olteană va reveni în țară și va demara pregătirile primului meci oficial. Ediția 2024-2025 din Superliga va debuta în weekendul 13-14 iulie. Tragerea la sorți a programului va avea loc luni, 1 iulie, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

Citește și: EURO 2024 | Florin Niţă: „Sper să rămânem uniţi şi să facem o surpriză“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS