30.9 C
Craiova
marți, 2 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical | Universitatea Craiova, perdantă și cu St. Gallen

Amical | Universitatea Craiova, perdantă și cu St. Gallen

Universitatea Craiova a încheiat seria partidelor amicale din Austria așa cum a început-o, cu o înfrângere, scor 1-2. În testul de final de cantonament a pierdut în fața formației elvețiene FC St. Gallen, la capătul unei noi evoluții modeste.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Alex Mitriță, care a pătruns în careul mare pe partea stângă și a șutat imparabil de la 15 metri (’10, 1-0).

Elvețienii au restabilit egalitatea rapid, după o minge pierdută de Oshima. Contraatacul iscat a fost finalizat de Willem Geubbels cu un șut la colțul din stânga al porții (’12, 1-1).

Știința a fost la un pas de golul doi în minutul 31, dar Koljic, aflat într-o poziție excelentă, a fost blocat de un adversar cu o intrare dură.

Elvețienii au intrat în avantaj, grație lui Behar Neziri, care a șutat de la 18 metri la colțul din stânga al porții (’51, 1-2).

Universitatea Craiova: L. Popescu – Gașpăr, Zajkov, Badelj, Benga – Oshima, Căpățână – Bană, Mitriță, Paradela – Koljic. În repriza secundă au mai intrat: Maldonado, Ivan, Ndong, Crețu, Mora, Lăpădătescu, Houri.

Acesta a fost cel de-al patrulea și totodată ultimul joc de verificare al Universității Craiova din cadrul cantonamentului din Austria. În primele trei, Știința a înregistrat o victorie, 1-0 cu Legia Varșovia,  și două înfrângeri, 1-2 cu Pafos FC și 1-4 cu Ludogorets. Delegația olteană va reveni luni în țară și va demara pregătirile primului meci oficial, după cteva zile libere. Ediția 2024-2025 din Superliga va debuta în weekendul 13-14 iulie. Tragerea la sorți a programului va avea loc astăzi, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

Citește și: Conference League | Universitatea Craiova şi-a aflat adversara din turul doi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS