18.9 C
Craiova
miercuri, 3 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalValentin Mihăilă continuă la Parma încă cel puţin trei ani

Valentin Mihăilă continuă la Parma încă cel puţin trei ani

Valentin Mihăilă, tricolorul care face parte din lotul României pentru EURO 2024, şi-a prelungit contractul cu Parma până la data de 30 iunie 2027, cu opţiune şi pentru sezonul 2027/2028. Anunţul a fost făcut de nou-promovata în Serie A, pe site-ul său oficial.

Mihăilă s-a transferat la Parma în octombrie 2020, de la Universitatea Craiova. În trei sezoane şi jumătate cu Parma, Valentin a adunat 84 de prezenţe (Serie A, Serie B şi Cupa Italiei). Deşi s-a confruntat cu unele accidentări, Mihăilă a impresionat în ultimul său sezon în serie B, cu 6 goluri şi 2 pase decisive. La naţională a avut o contribuţie majoră la calificarea naţionalei la EURO 2024, adunând 23 de selecţii şi 4 goluri.

„Când am revenit la Parma, după experienţa din Serie A la Atalanta, mi-am spus că obiectivul meu cel mai mare era să revin în Serie A cu acest tricou, cu aceste culori, cu aceşti oameni. Azi am revenit în prima ligă şi această dorinţă s-a împlinit, iar acum mă voi concentra să rămânem cât mai mult acolo unde am ajuns cu Parma. Din acest motiv sunt fericit că după luni de dialog între agenţii mei şi club, am ajuns la o înţelegere“, a declarat Mihăilă.

Citeşte şi: Amical | Universitatea Craiova, perdantă și cu St. Gallen

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS