29.8 C
Craiova
joi, 4 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalO nouă plecare de la FCU Craiova: „Să ne revedem cu bine!“

O nouă plecare de la FCU Craiova: „Să ne revedem cu bine!“

Surpriză la FCU Craiova! Marcel Pușcaș nu mai este președintele echipei patronate de Adrian Mititelu. Anunțul a fost făcut de acesta, prin intermediul rețelelor de socializare. Clubul a confirmat despărțirea la scurt timp.

Marcel Pușcaș era președintele celor de la FCU Craiova din noiembrie 2018. A plecat la aproape 2 luni de la retrogradarea echipei în Liga 2.

Odată cu promovarea echipei în Superligă în 2021, Marcel Pușcaș a revenit la conducerea clubului. Fostul candidat la șefia FRF a mai ocupat funcția de președinte la FCU Craiova între 2018 și 2020.

„Mulțumim, Marcel Pușcaș! FCU 1948 mulțumește lui Marcel Pușcaș pentru activitatea depusă de-a lungul anilor în cadrul clubului. Să ne revedem cu bine!“, se arată într-un comunicat al FCU Craiova.

„Mulțumesc, FCU 1948. Am făcut ce-am putut și ce mi s-a cerut vreme de 5 ani. Mulțumesc staff-ului, tuturor colegilor, jucătorilor și suporterilor! Doresc clubului mult succes și revenirea în Liga 1!“, a scris pe o reţea de socializare Marcel Pușcaș.

Citeşte şi: Edward Iordănescu: „Cu realism vă spun că Olanda este favorită certă!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS