28.6 C
Craiova
duminică, 7 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEdi Iordănescu, emoţionat: „Nu vă imaginați cât de mult a contat suportul vostru, al tuturor!“

Edi Iordănescu, emoţionat: „Nu vă imaginați cât de mult a contat suportul vostru, al tuturor!“

În noaptea zilei de miercuri spre joi, naţionala României a avut o întâlnire cu fanii echipei naționale la Mogoșoaia, după revenirea în ţară. Sute de suporteri au dorit să fie alături de „tricolori” la întoarcerea de la Campionatul European din Germania.

Suporterii reprezentativei noastre au scandat „Edi, nu pleca!”, asta după ce Edi Iordănescu a anunțat, în urma partidei cu Olanda de la EURO, că are de gând să părăsească formația „tricoloră”. Selecționerul reprezentativei noastre s-a emoționat teribil când i-a auzit pe fani.

„Mulțumiri … Mulțumim, nu avem cuvinte să vă mulțumim! Personal, am emoțiile specifice înainte de orice meci, dar acum, emoțiile mă copleșesc mai mult decât înaintea oricărui meci. Eu vă mulțumesc în numele familiei echipei naționale, a acestei Generații de Suflet, a tuturor. Vreau să vă spun un lucru: nici nu vă imaginați cât de mult a contat pentru noi toți, pentru băieți, suportul dumneavoastră, suportul de aici din țară, de pretutindeni, suportul din Germania, și vă spun cu mâna pe suflet că au dat totul în mod special pentru voi, pentru dumneavoastră și pentru copiii și viitorul României. Să dea Dumnezeu ca român cu român, împreună, în viitor, să fim puternici. România a dat un semnal puternic, să fie un nou început pentru fotbalul românesc, pentru România și români. Doamne, ajută!”, a afirmat Edi Iordănescu.

Citeşte şi: Edi Iordănescu: „Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS