28.7 C
Craiova
duminică, 7 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova și Pyry Soiri și-au luat la revedere

Universitatea Craiova și Pyry Soiri și-au luat la revedere

Universitatea Craiova continuă să fie activă în perioada de mercato.
După ce în cursul zilei de miercuri clubul oltean a anunțat transferul fundașului iberic Gregorio Sierra, a venit momentul, acum, și de o despărțire. Finlandezul Pyry Soiri părăsește Bănia după ce a evoluat în doar 7 meciuri pentru Știința în toate competițiile. A bifat în total 363 de minute.
Pyry Soiri a fost primul transfer al oltenilor în pauză de iarnă. A venit la Universitatea Craiova după ce și-a încheiat conturile cu HJK Helsinki.

„OFICIAL | Mulțumim, Pyry Soiri!
Clubul Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe internaționalul finlandez Pyry Soiri la formația Athens Kallithea FC din Grecia. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, a anunțat Universitatea Craiova. 

Cinci forțe proaspete

Universitatea Craiova a făcut 5 transferuri în această vară, pe posturi diferite. Primul adus a fost portarul Silviu Lung jr., care a venit liber după despărțirea de Poli Iași.
Oltenii l-au transferat și pe Takuto Oshima, mijlocaș central japonez venit de la Cracovia (Polonia). Apoi, Universitatea s-a orientat spre zona ofensivă și a realizat două transferuri exotice: Carlos Mora, atacant dreapta costarican, și Luis Paradela, extremă stânga cubaneză. Cei foi au sosit în Bănie din campionatul din Costa Rica. Cel mai recent transfer făcut de alb-albaștri este cel menționat mai sus, al lui Gregorio Sierra, fundaș central spaniol care ultima dată a evoluat la Burgos.

Citeşte şi: Edi Iordănescu, emoţionat: „Nu vă imaginați cât de mult a contat suportul vostru, al tuturor!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS